Ayak Bakımı İhmale Gelmez!

Nurdoğan Hanım öncelikle bize mesleki kariyerinizden ve Tanaçan Kozmetik ‘ten bahseder misiniz?

Ekonomi mezunuyum. 1994 yılından beri profesyonel kozmetik sektöründeyim. 1984 yılında kurulan şirketimiz çeyrek asrı aşkın bir süredir sektörümüze hizmet vermektedir. Üründe kaliteyi, serviste güvenilirliği ve eğitimde en üst seviyeyi önemseyen tüm kuaför, güzellik salonları, spa, manikür-pedikür-ağda salonlarının vazgeçilmez ihtiyaçları olan sir ağda, parafin, makyaj, manikür pedikür, el ayak bakımı, hijyen ve tek kullanımlık ürün ihtiyaçlarını en güvenilir ve kaliteli ürünlerle karşılamak şirketimizin ilkesi haline gelmiştir.

Tanaçan Kozmetik gibi sektörde yer edinmiş, yıllardır bir çok insanın güvenini kazanan, markalaşmış bir firma Tırnak El-Ayak Bakım sektörünün liderliğini yapan Prolinc markasıyla ne zaman ve nasıl tanıştı?

Prolinc markası ile Tanaçan Kozmetik’in yolları 2012 yılı Mart ayında Bolonya’da gerçekleşen Cosmoprof Fuar’ında kesişti. American International Industries (A.I.I.)’e ait China Glaze, GiGi , Seche, Salon Perfect gibi markaların ülkemizdeki distribütörü olan Tanaçan Kozmetik’e A.I.I Avrupa sorumlusu Gary Walsh denemek için numune verdi. İki hafta sonra gerçekleşen Interteks Güzellik&Bakım Fuar’ında ürün ziyaretçilere Amerikalı uzman tarafından uygulandı ve büyük ilgi topladı. Bu güzel adımla Prolinc ve Tanaçan Kozmetik’in yolları birleşti.




Prolinc markasına ait hangi ürünler Tanaçan Kozmetik aracılığıyla tüketiciyle buluşmaktadır? Ve ürünlerin içeriğinden bize bahseder misiniz.

Şu anda Prolinc Ayak Bakım Solüsyonu ( Callus Eliminator) ve Prolinc Tırnak Eti Giderici (Cuticle Eliminator) tüketicilerimizle buluşmaktadır. Her iki ürün de doğaldır. İçeriğinde yoğun miktarda gliserin ve suda çözünen doğal maddeler bulunmaktadır.

Tırnak etlerini kesmeden sağlıklı ve bakımlı tırnaklara ulaşmak için Prolinc Tırnak Eti (Cuticle Eliminator) Gidericinin etkilerinden bize bahseder misiniz.


Biliyorsunuz ki bir çok Avrupa ülkesinde manikür yapımı yasaktır. Tırnak etleri kesilmeden bakımlı tırnaklara sahip olmak hem sağlığınız hem de hijyen açısından çok önemlidir.

Prolinc Ayak Bakım Solüsyonu ( Callus Eliminator) neden tercih edilmeli?

Ayaklarımız günlük koşuşturma içerisinde en fazla yorulan organlarımızdır. Bu yüzden ayak bakımını ihmal etmeden düzenli bir şekilde gerçekleştirmemiz gerekmektedir. Kuruluk problemini, sertleşmiş ve keçeleşmiş derileri, topuklarda oluşabilecek çatlakları ve tıbbi tedaviye ihtiyaç duymayan nasırların oluşmasını önlemek için tercih edilen ayak bakım solüsyonunu çok kısa sürede ve kolay bir şekilde uygulamak mümkündür. Doğal bir üründür ve anında çözüm sunar.

Prolinc Tırnak Eti gidericiyi (Cuticle Eliminator) ve Prolinc Ayak Bakım Solüsyonu (Callus Eliminator) uygulayan salonlardan nasıl tepkiler alıyorsunuz?


Ürünlerimizi uygulayan salonlardan çok fazla geri dönüş alıyoruz. Böyle bir ürünü onlarla buluşturduğu için 
Tanaçan Kozmetik’e teşekkürlerini her fırsatta dile getiriyorlar. Müşterilerinin memnuniyeti ve bu ürünler için ayrı hesap açma fırsatı buldukları da salonlardan gelen tepkiler arasında yer alıyor. Zaten ürünlerimizin Türkiye genelinde hızla yayılması da bunun önemli bir göstergesidir.

Prolinc Tırnak Eti gidericiyi (Cuticle Eliminator) ve Prolinc Ayak Bakım Solüsyonu ( Callus Eliminator) kullanımı hakkında bilgi almak için okuyucularımıza önerebileceğiniz bir tavsiye var mıdır?

Tabii ki, hem Prolinc ürünlerinin uygulamalarını hem de Tanaçan Kozmetik’e ait diğer ürünlerin kullanımını http://www.kozmetikvideo.com/ adresini ziyaret ederek öğrenebilir, ürünler hakkında bilgi edinebilirler.

Nurdoğan Hanım, bu keyifli sohbet için çok teşekkür ederiz.

Ben teşekkür ederim, benim için de çok keyifliydi.
5.11.2012     
Tanaçan © Copyright 2004 - 2024
Tanaçan Kozmetik A.Ş Her Hakkı Saklıdır.