GÜZELLiK & BAKIM FUARI 2011
 
21.3.2011

GÜZELLiK & BAKIM  FUARI 2011

Tanaçan Kozmetik olarak 15 senedir katıldığımız 3-6 Mart tarihleri

arasında düzenlenen Lütfi Kırdar - Rumeli Exhibition Centerda ki GÜZELLiK & BAKIM 2011 FUARINDA bizi ziyaret eden herkese teşekkür ederiz.

Fuar Fotograflarımıza Bakmak İçin  buraya tıklayınız.

Güzellik ve bakım dünyasındaki en yeni ürünleri ilk olarak tüketici ile buluşturan Tanaçan Kozmetik olarak;  Profesyonel Sir Ağda ve Parafin Sistemleri, Rubis Cımbız Serisi, Tanaçan Törpü Grubu, Pens Çeşitleri, Manikür ve Pedikür Aksesuarları, Trosani Tırnak - El - Ayak Bakımı Gurubu, Kişisel ve Profesyonel Hijyen Ürünleri, You+Eye Makyaj Ürünleri, Baruffaldi Saç Makasları yanı sıra SUPER NAIL- KALICI OJE, AMERİKANIN BİR NUMARALI OJESİ CHINA GLAZE ve AMAZING SHINE İPEK KİRPİK  gibi yeni ürünlerimizi tüketicilerin beğenisine sunduk.

Tanaçan kozmetiğin başarısının sırrı ürünleri sadece satmak değil, sattıktan sonrada o ürünler hakkında kullanıcıları bilinçlendirmektir. İnsanları bilinçlendirme misyonunu üstlenen Tanaçan Kozmetik olarak kurulduğumuz ilk günden bu yana merkez ofisimizde ve Türkiye'nin  pek çok yerinde  resmi ve özel eğitim kurumu ile ortaklaşa ücretsiz eğitim seminerleri düzenlemekteyiz. Tanaçan Kozmetik ve eğitim ayrılamaz bir bütündür.

Güzellik ve Bakım Fuarı 2011 de eğitime verdiğimiz önemden dolayı yeni ürünlerimizi tanıtmak ile kalmayıp, bu ürünlerin uygulamaları ve teknikleri hakkında ziyaretçilerimizi bilgilendirdik. Standımızda  American International Industries uzmanı Maria Mock ile Super Nail Kalıcı Oje,  Amerika’nın bir numaralı ojesi China Glaze ile tırnakta ebruli sanatı ve Amazing Shine İpek Kirpiğin uygulamalı eğitimleri verildi.

Fuarda çok yoğun ve güzel bir ilgi ile karşılaştık. Standımızı ziyaret eden herkes              ” fuardaki en kalabalık standın Tanaçan standı olduğunu, sanki Tanaçan Fuarına ziyarete gelmiş gibi hissettiklerini” söylediler. Fuar süresince eski dostlarımızı görmenin dışında yeni dostlar edindik. Standımıza gelen ziyaretçiler ile birlikte güzel dakikalar yaşadık ve çok keyifli bir fuar geçirdik.

 Ziyaretçilerin yanı sıra yeni ürünlerimiz medya kuruluşlarının da dikkatini çekti. Ziyaretçileri arasında estetisyenler, güzellik uzmanları, kuaförler, dermatologlar, gibi kozmetik sektörünün bilinçli profesyonelleri olduğu kadar bilinçli tüketicileri de görmek bizleri çok mutlu etti.

Kaliteyi ve kurumsallığı benimsemiş TANAÇAN KOZMETİK olarak kendi alanımıza da birçok yeniliğe imza atmaya devam edeceğiz. Kaliteli ürün doğru hizmet ve yeniliklerden ilk önce haberdar olmak için Tanaçan Kozmetiği takip edin.

Güzellik & Bakım Fuarı 2012 de görüşmek dileğiyle…

Sevgiyle, güzellikle kalın…

Tanaçan © Copyright 2004 - 2024
Tanaçan Kozmetik A.Ş Her Hakkı Saklıdır.